Fakültemizde, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda revize edilen tüm klinikleri ile Sterilizasyon Ünitesi Birimi ve Prof. Dr. Kemal Yamalık Toplantı Salonu'nun açılışı yapıldı.
17 Şubat 2021 | 11:19

Fakültemizde, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda revize edilen tüm klinikler ile Sterilizasyon Ünitesi Birimi ve Prof. Dr. Kemal Yamalık Toplantı Salonu'nun açılışı yapıldı.

Açılışa Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fazlı Polat, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Alper Ceylan, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kahraman Güngör, Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Elbasan, Gazi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Arhan ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Erdal Irmak katıldı.

İlgili haber için tıklayınız.