Fakültemizde "Diş Hekimliğinde Kök Hücreler" Konulu Panel Düzenlendi (31 Mart 2021)
31 Mart 2021 | 09:46

Üniversitemizin kuruluşunun 95.yılı etkinlikleri kapsamında, Diş Hekimliği Fakültesi tarafından 31 Mart 2021 tarihinde “Diş Hekimliğinde Kök Hücreler” konulu uluslararası çevrim içi bir panel düzenlendi. Moderatörlüğünü ve tartışma bölümünü Prof. Dr. Özgür İlke Atasoy Ulusoy’un yürüttüğü ve Prof. Dr. Mohammad Hossein Nekoofar (Tehran University of Medical Sciences) ve Prof. Dr. Alpdoğan Kantarcı (Forsyth Institute)’nın konuşmacı olarak katıldığı panelde pulpa ve periodontal ligament kök hücrelerinin önemi, fonksiyonları ve uygulama alanları tartışıldı. Diş hekimliği Fakültesi dekanı Prof Dr. Kahraman Güngör’ün katılımlarıyla gerçekleştirilen panele çok sayıda ulusal ve uluslararası araştırmacı ilgi gösterdi.