Birim Danışma Kurulu Tanışma Toplantımızı Gerçekleştirdik
30 Aralık 2021 | 16:39

Fakültemizin kamu, iş dünyası ve diğer paydaşları ile ilişkilerini geliştirmek ve paydaşların kalite geliştirme süreçlerine dahil edilmesini sağlamak amacıyla, "Yükseköğretim Kurumlarında Danışma Kurulu Oluşturulmasına İlişkin Yönetmelik" hükümleri çerçevesinde oluşturulan Birim Danışma Kurulu üyelerinin tanışma toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Anılan toplantıya, Fakültemiz Birim Danışma Kurulu Üyesi Prof. Dr. İhsan KALENDEROĞLU, Danışma Üye Nurcan UZEL, Dekanımız Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Özgür İlke ATASOY ULUSOY ve Doç. Dr. Merve ÇAKIRBAY TANIŞ, Fakülte Sekreterimiz Barış ÖZÇELİK, Danışma Kurulu Üyelerimiz Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Ağız ve Diş Sağlığı Daire Başkanı Doç. Dr. Emre KORKUT, Tıp ve Uzmanlık Eğitimi Daire Başkanı Uzm. Dr. Alpay TUNCAR, Türk Diş Hekimleri Birliği Üyesi Prof. Dr. Murat AKKAYA, Ankara Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Serhat ÖZSOY ve Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa ÖZTÜRK iştirak etmişlerdir.

Toplantıda, kurulun oluşturulma nedenleri ve çalışma sistematiğinden bahsedilmiş daha sonra Fakültemiz hakkında Kurul Üyelerine Dekanımız Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR tarafından kısa bir bilgilendirme yapılmıştır. Birim Danışma Kurulu Üyelerinin dilek ve temennilerin ardından toplantı sona ermiştir.

d-1 e-1 e-1
background image