Fakültemizde Bilim Söyleşileri kapsamında "HPV Enfeksiyonunun Doğal Öyküsü, HPV Aşıları ve Rahim Ağzı Kanseri Tarama Programı" Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirilmiştir.
13 Mart 2024 | 14:00

Fakültemizde Bilim Söyleşileri kapsamında "HPV Enfeksiyonunun Doğal Öyküsü, HPV Aşıları ve Rahim Ağzı Kanseri Tarama Programı" Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirilmiştir. Anılan toplantıya Dekanımız Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Gülsün AKAY ve Doç. Dr. Gamze METİN GÜRSOY ile öğretim elemanlarımız, öğrencilerimiz ve idari personelimiz katılım sağlamıştır. Konuşmacı olarak Hacettepe Üniversitesi KHD ABD Başkanı, Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi B.D Başkanı Prof. Dr. Nejat ÖZGÜL, Hacettepe Üniversitesi KHD ve Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi B.D Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat GÜLTEKİN, Hacettepe Üniversitesi KHD ve Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi B.D Öğretim Üyesi Doç. Dr. Derman BAŞARAN'ın katıldığı bilgilendirme toplantısında HPV Enfeksiyonu, HPV Aşıları ve Rahim Ağzı Kanseri Tarama Programı hakkında katılımcılara bilgilendirme yapılmıştır. 

Program Dekanımız Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR'ün progrmada emeği geçen değerli öğretim üyelerine teşekkür sertifikalarını sunmasıyla sona ermiştir. 

 

fo-1 fotoğraflar-1
background image