Fakültemizde Kariyer Günleri Etkinliği Düzenlendi.
14 Mart 2024 | 17:30

Fakültemiz ve Üniversitemiz Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAPUM) tarafından “Diş Hekimliği Fakültesi Kariyer Günleri” kapsamında, Prof. Dr. Mehmet Şakir AKÇA Konferans Salonunda söyleşisi gerçekleştirildi. 

Moderatörlüğünü Fakültemiz Ortodonti Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nehir CANIGÜR BAVBEK'in yaptığı söyleşide, davetli konuşmacı olarak  Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş Ve Çene Cerrahisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Güzin Neda HASANOĞLU ERBAŞAR,  East Kent University Hospital Klinik Şefi Maksillofasiyal ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Mustafa Kemal TEKELİ, Dentgroup Akademi Ortodonti Uzmanı Dr. Dt. Çağrı GAZİOĞLU ÖZLE yer aldı. 

Dekanımız Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Gülsün AKAY ve Doç. Dr. Gamze METİN GÜRSOY, öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizin katılım sağladığı söyleşide davetli konuşmacılarımız meslek yaşantılarından, eğitim ve çalışma hayatından, tecrübelerinden, birikimlerinden bahsederek söyleşinin sonunda soru-cevap bölümüyle katılımcıların sorularını yanıtladılar. 

 

fotograf-1 fotograf-1 fotograf-1 fotograf-1
background image