2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni
12 Ağustos 2021 | 15:45

Fakültemiz,  2020-2021 eğitim-öğretim yılı mezunlarını Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Hentbol Salonunda gerçekleştirilen mezuniyet töreniyle  uğurladı. Törene; Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bekir Buluç, Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Prof. Dr. Fazlı Polat, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Alper Ceylan, Prof. Dr. Halil İbrahim Bülbül, Sosyal İşler Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kahraman Güngör, öğretim üyeleri, öğrencilerimiz ve velilerimiz katıldı. İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan mezuniyet töreni, açılış konuşmaları devam etti.

Tören Resimleri-1 Tören Resimleri-1 mezuniyet-1 mezuniyet-1 mezuniyet töreni-1 mezuniyet -1 tören-1 tören-1 tören-1