Diş Hekimliğinde Kalite ve Akreditasyon Süreçleri
29 Aralık 2021 | 16:31

Fakültemiz eğitim programının yeterliliklerine ulaşılıp ulaşılmadığını tespit etmek amacıyla akreditasyon çalışmalarımız devam etmekte olup, konuya ilişkin olarak Fakültemizde “Diş Hekimliğinde Kalite ve Akreditasyon Süreçleri”  hakkında bilgilendirme toplantısı 29.12.2021 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlkay ERDOĞAN ORHAN, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Özgür İlke ATASOY ULUSOY, Doç. Dr. Merve ÇAKIRBAY TANIŞ, Üniversitemiz Eğitim Öğretim ve Dış İlişkiler Koordinatörlüğünden Öğr. Gör. Dr. Bahar ASLAN, Kalite Ekibimiz, Akreditasyon ve Öz Değerlendirme Komitesi Üyelerimiz ile Fakülte Öğrenci Temsilcimiz, sınıf öğrenci temsilcilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda; Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Özgür İlke ATASOY “Diş Hekimliğinde Kalite ve Akreditasyon Süreçleri” konulu sunumu ile Fakültemizde devam etmekte akreditasyon çalışmalarına yönelik bilgi aktarmıştır. Akabinde Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlkay ERDOĞAN ORHAN tarafından Eczacılık Fakültesi Akreditasyon süreçlerine ilişkin bilgi ve deneyimlerini aktarmıştır.

re-1 re-1 tören re-1