Diş Hekimliği Fakültesi “Araştırma Üniversitesi İzleme Toplantısı” Gerçekleştirildi
4 Ocak 2022 | 17:10

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Musa YILDIZ'ın başkanlığında Fakültemizde ilki gerçekleştirilen “Araştırma Üniversitesi İzleme Toplantısı”na  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan BAYINDIR, Dekanımız Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Özgür İlke ATASOY ULUSOY, Doç. Dr. Merve ÇAKIRBAY TANIŞ, Anabilim Dalı Başkanları ve öğretim elemanları katıldı.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan BAYINDIR Üniversitemizin araştırma üniversitesi vasfı ile ilgili bilgilendirme sunumunu yapmış ardından  Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, “2022 yılında tüm akademik personelin proje konusunda çalışma yapması beklediğini söyleyerek, Dekanımız Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR’e Üniversitemizin 2022 eylem planını verdi.

Araştırma Üniversitesi İzleme Toplantısının sona ermesinin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, 2021 akademik yılı içinde yeni kadro alan öğretim üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

t-1 t-1 t-1 t-1 t-1