Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi “Kariyer Günleri” Söyleşisi
21 Haziran 2022 | 10:30

Fakültemiz ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAPUM) tarafından düzenlenen “Diş Hekimliği Fakültesi Kariyer Günleri” söyleşisi çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Moderatörlüğünü Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Özgür İlke Atasoy Ulusoy’un yaptığı söyleşide, davetli konuşmacı olarak Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülsün Akay ve Protez Uzmanı Dr. Dt. Mehmet Dikmen yer aldı.

Söyleşinin açılış konuşmasını gerçekleştiren Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Özgür İlke Atasoy Ulusoy, “Diş Hekimliği Fakültesi Kariyer Günleri çerçevesinde düzenlemiş olduğumuz söyleşiyle, meslek yaşantısında akademik, bilimsel ve sosyal alanda güzel başarılar elde etmiş mezunlarımızı ağırlıyoruz. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi olarak genç mezunlarımıza, meslektaşlarımıza kılavuzluk etmeyi ve toplumsal katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bizlere bu imkânı sağlayan başta Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a, Dekanımız Prof. Dr. Kahraman Güngör’e, KAPUM Müdürü Prof. Dr. Demet Somuncuoğlu Özerbaş’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Söyleşinin davetli konuğu Dr. Dt. Mehmet Dikmen, “Mükemmel Bir Gülüşün Sırrı; Efsanelerden Bilime Yolculuk” başlıklı sunumuyla; gülüş tasarımı, gülüş parametreleri, gülüş tasarımı yapılırken gerçekleştirilen işlem basamakları ve estetik konusu üzerinde durarak bu alandaki çalışmaların örneklerini katılımcılarla paylaştı.

Davetli konuşmacı Doç. Dr. Gülsün Akay ise “Mezuniyet Sonrası Kariyer Basamakları” konulu sunumuyla eğitim ve çalışma hayatından, tecrübelerinden, birikimlerini nasıl değerlendirdiğinden bahsetti. Kariyer planlamasının dinamik bir süreç olduğunu ve yaptığımız işi severek, heyecanımızı kaybetmeden sürdürmemiz gerektiğini dile getiren Doç. Dr. Gülsün Akay, kariyer planlaması yaparken hedeflerle ilgili yapılması gerekenlerin neler olduğunu aktardı.

Sunumların ardından soru-cevap bölümüyle devam eden söyleşide davetli konuşmacılar, mezun öğrencilerin ve diğer katılımcıların sorularını yanıtladı.

 

 

resimler-1 resimler-1 resimler-1
background image