Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Oral Patoloji Anabilim Dalı Ziyareti
3 Haziran 2022 | 16:52

Ülkemizde bulunan Diş Hekimliği Fakültelerindeki eğitim, teknoloji ve bilimsel araştırmaların kalitesini artırabilmek amacıyla Oral Patoloji Anabilim Dalı bulunmakta ve aktif olarak araştırma ve danışmanlık faaliyetlerine devam etmektedir.

Konuyla ilgili Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi yöneticileri Fakültemiz Oral Patoloji Anabilim Dalında 03.06.2022 tarihinde ziyarette bulunmuşlar ve ilgili Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri ile istişare yapmışlardır. Ziyaretleri sırasında Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR ve Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Özgür İlke ATASOY ULUSOY ile Doç. Dr. Merve ÇAKIRBAY TANIŞ eşlik etmişlerdir.

resimler-1 resimler-1