Fakültemiz ARGE Komisyonu ile Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi Yönetim Kurulu İstişare Toplantısı
1 Nisan 2022 | 17:04

Gazi Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Yönetim Kurulu toplantısına 01 Nisan 2022 tarihinde Fakültemiz ev sahipliği yapmıştır. Toplantıya; Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Özgür İlke ATASOY ULUSOY ve Doç. Dr. Merve ÇAKIRBAY TANIŞ ile Ar-Ge Çalışma Ekibimiz, Teknoloji Transfer Ofisi Yönetim Kurulu Üyelerinden Prof. Dr. Ramazan BAYINDIR, Prof. Dr. Halil İbrahim BÜLBÜL, Prof. Dr. Mehmet Akif BAKIR, Prof. Dr. Zeynep Şafak TEKSİN, Doç. Dr. Uğur GÖKMEN katılım sağlamıştır. Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ramazan BAYINDIR’ın açılış konuşmaları ile başlayan toplantıda; Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Özgür İlke ATASOY ULUSOY Fakültemizdeki proje çalışmalarıyla ilgili bilgilendirme yapmıştır. Daha sonra Yönetim Kurulu üyelerinin katkılarıyla; gündeme ilişkin konular görüşülmüştür.

RESİMLER-1 RESİMLER-1 RESİMLER-1