Fakültemizde “Akademik Yükseltme ve Biniş Giyme Töreni” Düzenlendi.
11 Nisan 2022 | 14:00

Fakültemizde, akademik yükselmeye hak kazanan öğretim üyeleri için “Akademik Yükseltme ve Biniş Giyme Töreni” düzenledi. Konferans Salonunda gerçekleştirilen törene Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fazlı POLAT, Dekan Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Özgür İlke ATASOY ULUSOY, Doç. Dr. Merve ÇAKIRBAY TANIŞ, öğretim üyeleri, konuklar ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ yaptı. Gazi Üniversitesinin 96 yıllık büyük bir çınar olduğunu söyleyen Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ, “Üniversitemizin vitrini olan Diş Hekimliği Fakültemizde bu törende sizlerle bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Üniversitemizde 2021 yılı itibariyle kadro alamayan akademik personel kalmadığını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ, “Göreve geldiğimizde en büyük sorunlardan biri olan kadro sorununu gerekli görüşmeleri yaparak hızlıca çözüme kavuşturduk. Bugün akademik biniş giymeye hak kazanan 23 öğretim üyemizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu programın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim” diyerek sözlerini tamamladı.

Açılışta söz alan Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR, “Akademik hayatta yaşanan en büyük mutluluklardan biri de akademik aşama kaydetmektir. Yükseltmeye hak kazanan hocalarımız gücümüze güç kattılar. Bu noktada bizlere desteklerini esirgemeyen başta Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ olmak üzere Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fazlı POLAT ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” diyerek sözlerini tamamladı.

Tören, öğretim üyelerine binişlerinin giydirilmesi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

RESİM-1 RESİM-1 RESİM-1 resim-1
background image