Fakültemiz Tüm Personeline "Kurumsal Akreditasyon Programı Bilgilendirme Sunumu" Gerçekleştirilmiştir.
13 Ekim 2022 | 13:30

YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Programı kapsamında Yükseköğretim Kalite Kurulu Değerlendirme Takımı, Üniversitemize 31 Ekim 2022 - 3 Kasım 2022 tarihleri arasında fiili bir ziyaret gerçekleştirecektir.

Üniversitemizin eğitim ve öğretim, araştırma ve geliştirme, toplumsal katkı ve yönetsel faaliyetlerindeki tüm süreçlerin planlama, uygulama, izleme ve iyileştirme döngülerindeki olgunluğunun değerlendirileceği bu ziyaret öncesinde tüm personelimize yönelik bilgilendirme ve farkındalık çalışmaları kapsamında Üniversitemiz Kalite Komisyonu tarafından hazırlanan "Kurumsal Akreditasyon Programı Bilgilendirme Sunumu", Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR tarafından yapılmıştır.

Kurumsal Akreditasyon Programı Bilgilendirme Sunumu Programı

fotoğraflar-1 fotoğraflar-1 fotoğraflar-1 fotoğraflar-1 fotoğraflar-1 fotoğraflar-1 fotoğraflar-1