İyi Uygulama Örnekleri Kalite ve Akreditasyon Süreçleri
28 Aralık 2022 | 09:30

Üniversitemiz Kalite Komisyonu 2022 Yılı İyileştirme Çalışmaları kapsamında, "EİF 2021/2: Program yeterliliklerine ulaşılıp ulaşılmadığını tespit etmek amacıyla akredite olan ve akreditasyon çalışmaları devam eden birimlerle sınırlı kalmayacak şekilde bir yol haritasının belirlenmesi" maddesine dayandırılarak akreditasyon çalışmaları devam eden Fakültemizde, Tıp Fakültesi Dekanlığının desteği ile iyi uygulama örnekleri bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Merve ÇAKIRBAY TANIŞ, Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Gürcü ERDAMAR, Fakültemiz Birim Kalite Ekibi, Birim Stratejik Planlama Ekibi, Birim Toplumsal Katkı Ekibi, Birim Eğitim Komisyonu Ekibi, Birim Ölçme Değerlendirme Ekibinin ve öğretim elemanlarımız ile öğrenci temsilcilerimizin katılım sağladığı bilgilendirme toplantısında Tıp Fakültesi, Dahili Tıp Bilimleri, Tıbbi Farmakoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Canan ULUOĞLU ve Tıp Fakültesi, Dahili Tıp Bilimleri, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlyas OKUR tarafından Akreditasyon süreçlerine ilişkin bilgi ve deneyimlerini aktarmıştır.

resimler-1 resimler-1