Nisan: Otizm Farkındalık Ayı Etkinliği
5 Nisan 2023 | 13:30

Fakültemiz ve Otizm ve Gelişimsel Bozukluklar Araştırma Merkezi (GEBAM) iş birliği ile Nisan: Otizm Farkındalık Ayı Etkinliği kapsamında bir konferans düzenlenmiştir. Moderatörlüğünü Engelli Kliniğimiz Sorumlu Öğretim Üyesi ve Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlkay PEKER ile G.Ü. Sağlık Bilimleri Enstitüsü, GEBAM Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Gülçin SAĞDIÇOĞLU CELEP’in yaptığı konferansa, G.Ü. Eğitim Fakültesi, Özel Eğitim Bölümü Başkanı ve GEBAM Müdürü Prof. Dr. Necdet KARASU ile G.Ü. Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı Arş. Gör. Şehriban DUYAR ÖZER konuşmacı olarak katılmışlardır.

Konferansa akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimizin yanı sıra davetli misafirler katılmışlardır. Prof. Dr. Necdet KARASU “Hikayelerle Otizm” konulu konferansını sunmuş ardından Arş. Gör. Şehriban DUYAR ÖZER “Otizm ve Beslenme” konulu konuşmasına devam etmiştir.

Konferans sonrasında katkılarından dolayı moderatör ve konuşmacıları teşekkür sertifikası Dekanımız Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR tarafından takdim edilmiş ve toplu fotoğraf çekiminin ardından konferans sona ermiştir.

 

resimler-1 resimler-1 resimler-1 resimler-1 resimler-1 resimler-1
background image