Konferans "Ağız Kanserleri ve Kanser Öncesi Lezyonlarda Biyobelirteçler"
11 Nisan 2023 | 11:00

Moderatörlüğünü Fakültemiz Temel Bilimler Bölümü Oral Patoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burcu TOKÖZLÜ'nün yaptığı, konuşmacı olarak Oslo Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Oral Patoloji Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Dipak Sapkota'nın katıldığı “Ağız Kanserleri ve Kanser Öncesi Lezyonlarda Biyobelirteçler” konulu konferans gerçekleştirilmiştir

Konferansa Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Özgür İlke ATASOY ULUSOY, Doç. Dr. Merve ÇAKIRBAY TANIŞ, TOBB Üniversitesi Tıbbi Patoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer GÜNHAN, akademik personelimiz ve davetli misafirler katılmışlardır.

Konferans sonrasında katkılarından dolayı moderatör ve konuşmacıya teşekkür sertifikası Dekanımız Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR tarafından takdim edilmiş ve toplu fotoğraf çekiminin ardından konferans sona ermiştir.

resimler-1 resimler-1 resimler-1 resimler-1 re-1