Diş Hekimliği Uluslararası Konferans Serisi
27 Nisan 2023 | 18:00

Fakültemiz tarafından düzenlenen “Diş Hekimliği Uluslararası Konferans Serisi” çevrim içi olarak gerçekleştirildi. Program Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fazlı POLAT, Dekanımız Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR'ün açılış konuşmaları ile başladı. Programa Prof. Saynur VARDAR, Prof. Eugenio PEDULLA, Prof. Marcelo Carlos BARTOLUZZI, Prof. Mohammed ALMUZIAN, Prof. Jean-François ROULET konuşmacı olarak katılmışlardır. 

Programın açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fazlı POLAT, "Diş Hekimliği Fakültemiz tarafından diş hekimliği alanındaki güncel konuların ele alınacağı bu etkinliği Gazi Üniversitesi üst yönetimi olarak önemsediklerini" dile getirdi. Bu tür bilimsel etkinliklerin öğrenciler ve akademisyenlerin bilgi birikimine önemli katkıları olduğunun altını çizen Prof. Dr. Fazlı POLAT “Önemli saat farklılıklarına rağmen etkinliğimize dünyanın değişik yerlerinden katılan öğretim üyelerimize ve etkinliğin düzenlemesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Açılışta konuşan Dekanımız Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR ise, Diş Hekimliği Fakültesi yönetimi olarak bu etkinliği düzenlemekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Gün boyunca diş hekimliği alanındaki güncel konular ve modern tedavi yöntemleri hakkında konuşacaklarını kaydeden Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek sözlerini noktaladı.

Açılış konuşmalarının ardından bilimsel programa geçildi.Program soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

Fotoğraflar-1 Fotoğraflar-1 Fotoğraflar-1 Fotoğraflar-1 Fotoğraflar-1
background image