TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programını Konuşuyoruz
11 Mayıs 2023 | 13:30

Moderatörlüğünü Fakültemiz Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlkay PEKER'in yaptığı konuşmacı olarak aynı ana bilim dalında görev yapan Arş. Gör. Dt.  Fatma Ceren GÖKTAN'ın katıldığı lisans ve lisansüstü öğrencilerimize yönelik olarak "TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri  Destekleme Programını Konuşuyoruz" adlı etkinliğimiz gerçekleştirildi.

Konuşmada öğrencilerimize TÜBİTAK 2209-A Proje Destek Programı hakkında bilgilendirme yapılmış ve öğrencilerimize araştırma projesine nasıl başvurulacağı, başvuru basamaklarının neler olduğu konusunda sunum gerçekleştirilmiştir.

TÜBİTAK 2209-A SUNUM 1

TÜBİTAK 2209-A SUNUM 2