Fakültemizde Mezuniyet Sonrası Eğitim Programları ve 25. Mezunlar Günü Etkinlikleri Düzenlendi.
25 Mayıs 2023 | 16:00

Mezunlarımız ile ilgili 25 yıldır gerçekleştirdiğimiz ve Fakültemizin ilk mezunlarından başlayıp günümüze kadar gelen mezuniyetlerinin 25. yıl kutlaması çerçevesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen, 25. Mezunlar Günü Etkinliğini gerçekleştirdik.

Bilimsel Programla başlayan etkinlik öğleden sonra, Mezuniyette 25. Yıl Seremonisi ve Plaket           Töreni ile ardından Temsili Kep Atma merasimi ile devam etti.

Bilimsel programa, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Musa YILMAZ, Dekanımız Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Özgür İlke ATASOY ULUSOY, Doç. Dr. Merve ÇAKIRBAY TANIŞ, öğretim elemanlarımız ve mezuniyetlerinin 25. yılını kutlayan 1994 – 1995, 1995-1996, 1996-1997 ve 1997-1998 eğitim öğretim yılı mezunlarımız katıldılar. Sabah Programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından Dekanımız Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR'ün açılış konuşması ile başladı. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Musa YILDIZ konuşmasını ile devam eden bilimsel program, Prof. Dr. Erkan ERKMEN ve Prof. Dr. Ömer Suat YALUĞ'un  konferansları ile devam etti. 

Öğleden sonra devam eden etkinliğimiz, Prof. Dr. Ziver Ergun YÜCEL 'in konuşması ile başladı. Daha sonra mezuniyette 25. yıllarını dolduran mezunlarımıza plaketleri öğretim üyelerimiz tarafından takdim edildi ve anı fotoğraflarından oluşan sunum gösterildi.

Tören mezunlarımızın temsili kep atması ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

resim-1 resim-1 resim-1 Afiş-1 Afiş-1 Afiş-1
background image