Fakültemizde Dayanışma Günü Kermesi Düzenlendi.
30 Mayıs 2023 | 14:13

Fakültemiz Halk Oyunları Topluluğu ve Müzik Grubu tarafından düzenlenen “Dayanışma Günü Kermesi” geniş bir katılım ile gerçekleştirildi. Fakültemizde yapılan programa Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Merve ÇAKIRBAY TANIŞ, Doç. Dr. Gülsün AKAY, Halk Oyunları Topluluğu ve Müzik Grubu Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül MENDİ, Topluluk Başkanları Beyza TEL ve Mervan ONUR, öğretim üyeleri, konuklar ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR, 6 Şubatta meydana gelen depremlerde 50 bin civarında vatandaşımızı kaybettiğimizi ifade etti. Üniversitemizin deprem bölgesine ilk andan itibaren çok büyük destek verdiğini kaydeden Dekanımız Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR, “Bugün Diş Hekimliği Fakültesi olarak,  Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül MENDİ’nin akademik danışmanlığında, Beyza TEL ve Mervan ONUR’un başkanı olduğu Halk Oyunları Topluluğu ve Müzik Grubu 6 Şubat depreminden etkilenen öğrencilerimiz için maddi manevi destek olmak amacı ile devamı ilerleyen yıllarda gelecek olan dayanışma günü kermesinin ilkini gerçekleştirmektedirler” diye konuştu.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR, “Etkinlik kapsamında öğrenciler ve hocalarımızın yiyecek-içecek ve takı satışı, müzik gösterisi ve halk oyunları gösterisi, yarışma ve oyunlar düzenlenmiştir. Etkinliğimizde Prof. Dr. İlkay PEKERve Prof. Dr. Didem ATABEK’in desteğiyle otizm vakfına ait bir stant da yer almıştır. Yaşanılan felaketin yaraları öğrencilerimiz, akademik birim, idari birim, hasta ve hasta yakınlarıyla el ele vererek birlik beraberlik duygusu içinde özenle sarılmaya çalışılmış ve umut tohumları ekilmiştir.” diyerek sözlerini tamamladı.

Dekanımız Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR’ün açılış konuşmasının ardından etkinlik kapsamında müzik ve halk oyunları gösterileri yapıldı. Program, çekilen fotoğraflardan sonra sona erdi.

resimler-1 resimler-1 resimler-1 resimler-1 resimler-1 resimler-1
background image