Öğretim Elemanlarımız, 2022- 2023 Mezunları ile Birlikte Anıtkabir’i Ziyaret Etti.
31 Mayıs 2023 | 17:00

Fakültemiz 2022-2023 Eğitim Öğretim Dönemi mezunları, Dekanımız Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Merve ÇAKIRBAY TANIŞ, Doç. Dr. Gülsün AKAY ve öğretim elemanlarımız ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret ettiler.

Dekanımız Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR, mezunlar ve öğretim elemanları ile birlikte Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu. Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR törenin ardından Misak-ı Millî Kulesi'nde yer alan Anıtkabir Ziyaretçi Defterini imzaladı. Deftere yazdığı notta “Bugün huzurunuzda adınızı taşıyan köklü üniversitemizin mezunlarıyla ve öğretim üyeleriyle birlikte bulunuyor olmaktan büyük bir heyecan duyuyorum. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nin Dekanı olarak, güçlü akademik kadromuzla birlikte yetiştirdiğimiz 98 yeni mezun genç meslektaşımızı sağlık ordumuza kazandırmış olmanın tarifsiz gururunu yaşıyorum. “Beni Türk hekimlerine emanet ediniz” sözünüzü hiçbir zaman aklımızdan çıkarmadan, bu genç hekimlerin vatanına, milletine en iyi hizmeti veren, ahlaki değeri yüksek, donanımlı bireyler olması için var gücümüzle çalıştık. Belirlemiş olduğunuz ilkeler doğrultusunda ve yukarıda değindiğim kutsal amaçlar çerçevesinde üniversiteme ve fakülteme en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğime huzurunuzda söz veriyorum. Saygılarımla.” ifadeleri yer aldı.

Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Afiş-1 Afiş-1 Afiş-1 Afiş-1 Afiş-1