Üniversitemiz Sosyal Sorumluluk Projelerini Tamamlayan Öğretim Üyelerimize Belge Takdim Edildi
14 Eylül 2023 | 17:20

Üniversitemiz Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatörlüğü tarafından sosyal sorumluluk projelerini YÖKAK kriterlerine uygun olarak tamamlayan öğretim üyelerimize teşekkür belgesi verildi.

Üniversitemiz Yeni Senato Salonunda yapılan belge takdim törenine; Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Fazlı POLAT ve Prof. Dr. Yücel GELİŞLİ, Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatörü Prof. Dr. Selami CANDAN, Toplumsal Katkı Komisyon Üyesi Öğretim Üyeleri ve belge almaya hak kazanan öğretim üyeleri katıldı.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fazlı POLAT belge takdim töreninde yaptığı konuşmasında; sosyal sorumluluk projelerinin araştırma üniversitesi toplumsal katkı performansımıza katkı sağladığını vurguladı. “Marifet iltifata tabidir diyerek kendimize bir klavuz edindik” diyen Prof. Dr. POLAT, böyle bir uygulamanın ilk kez yapıldığını söyleyerek, projelerde yer alan öğretim üyelerimize katkılarından dolayı teşekkür etti.

Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatörü Prof. Dr. Selami CANDAN ise YÖKAK’ın dört temel fonksiyonundan birisinin toplumsal katkı olduğunu hatırlatarak, “Sosyal sorumluluk projeleri de toplumsal katkının içerisinde yer alan önemli unsurlardan biridir. Gün geçtikçe de değeri artıyor” dedi.  Prof. Dr. CANDAN, Koordinatörlük olarak bu konuda farkındalık yaratmak için böyle bir çalışma başlattıklarını ifade ederek, katkı sağlayan hocalara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Fazlı POLAT ve Prof. Dr. Yücel GELİŞLİ ile Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatörü Prof. Dr. Selami CANDAN tarafından sosyal sorumluluk projelerini tamamlayan öğretim üyelerimize belgeleri takdim edildi.

Fakültemiz Sosyal Sorumluluk Proje yürütücüleri, Dekanımız Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR, Prof. Dr. İlkay PEKER, Prof. Dr. Didem ATABEK ve Doç. Dr. Sıla Çağrı İŞLER'e teşekkür belgeleri verildi. 

Fotoğraflar-1 Fotoğraflar-1 Fotoğraflar-1
background image