Fakültemiz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Günleri 2-3 Ekim 2023 Tarihinde Gerçekleştirildi.
3 Ekim 2023 | 16:47

Fakültemize 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında yeni kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerimize 2-3 Ekim 2023 tarihinde uyum günleri programı düzenlendi. Programa Dekanımız Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gülsün AKAY, Fakülte Öz Değerlendirme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Fatma Deniz UZUNER, Değişim Programları Akademik Birim Koordinatörü ve Sosyal Aktivite ve Tanıtım Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Güven KAYAOĞLU, Fakülte Sekreterimiz Savaş AKYIL ve 1. sınıf öğrencilerimiz katılmışlardır. Moderatörlüğünü Ortodonti Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nehir CANIGÜR BAVBEK'in yapmış olduğu program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Dekanımız Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR'ün açılış konuşması ile devam etti. Fakültemizin Genel Tanıtımı, Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği, Fakültemiz Akreditasyon Çalışmaları, Üniversitemiz ve Fakültemiz Kalite Süreçleri, Gazi Üniversitesi Yerleşkesi, Kütüphane ve Mediko Tanıtımı, Öğrenci Değişim ve Erasmus ProgramıFakültemiz bünyesinde bulunan Öğrenci toplulukları/grupları ve ve Sosyal Transkript uygulaması hakkında  yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize genel bilgilendirme yapıldı.

3 Ekim 2023 tarihinde devam eden programa 1. sınıf öğrencilerimiz, öğretim üyelerimiz katılmışlardır. Öğrencilerimizin Danışman Öğretim Üyeleri ile tanışması ve Fakültemizin gezdirilmesi ile program sona ermiştir.

Fotoğraflar-1 Fotoğraflar-1 Fotoğraflar-1 Fotoğraflar-1