Fakültemizde Ağız İçi Yapısal Eksiklikler Nedeniyle Ortaya Çıkan Konuşma Bozukluklarına Müdahalede Konuşma Bozuklukları Uzmanlarının ve Diş Hekimlerinin Rolü-Araştırmaya Yönelik Fikir Fırtınası konulu sunum gerçekleştirildi.
20 Aralık 2023 | 14:24

Fakültemizde, Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Odyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bülent GÜNDÜZ tarafından "Ağız İçi Yapısal Eksiklikler Nedeniyle Ortaya Çıkan Konuşma Bozukluklarına Müdahalede Konuşma Bozuklukları Uzmanlarının ve Diş Hekimlerinin Rolü Araştırmaya Yönelik Fikir Fırtınası" konulu sunum 20 Aralık 2023 tarihinde Prof. Dr. Mehmet Şakir AKÇA Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir.

Moderatörlüğünü Fakültemiz Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi Öğretim Üyesi ve Engelli Kiniği Koordinatörü Prof. Dr. İlkay PEKER’in yaptığı sunuma, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Gamze METİN GÜRSOY, öğretim üye ve elamanlarımız ile öğrencilerimiz katılmışlardır.

resimler-1 resimler-1 resimler-1