Fakültemiz İdari ve 4/D Sürekli İşçi Kadrosunda Bulunan Personeline "TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi/Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite Standartları Dokümante Edilmiş Bilgi Kontrol Şartlarının Anlaşılması Mevcut Dokümanlara Adaptasyon" Konulu Hizmet İçi Eğitim Düzenlenmiştir.
26 Şubat 2024 | 18:00

Fakültemiz idari ve 4/D sürekli işçi kadrosunda bulunan personellerine "TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi/Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite Standartları Dokümante Edilmiş Bilgi Kontrol Şartlarının Anlaşılması Mevcut Dokümanlara Adaptasyon" konulu hizmet içi eğitim düzenlenmiştir.  Adı geçen eğitim Fakültemiz Kalite Yönetim Sistemi Personeli tarafından tüm idari ve sürekli işçi kadrosunda çalışan personele yönelik verilmiştir. İlgili eğitime Fakülte Sekreteri Vekilimiz Cüneyt KILIÇ ve tüm personelimiz katılım sağlamıştır. Eğitimde TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi/Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite Standartları kapsamında hazırlanan dokümanların tanıtımı yapılmış ve nasıl kullanılacağı bilgisi verilmiştir.

aaa-1 aaa-1 aaa-1