Fakültemizde "Bebeklikten Erişkinliğe Otizm Spektrum Bozukluğu Belirtileri Söyleşisi" Gerçekleştirilmiştir.
8 Mayıs 2024 | 15:22

Fakültemizde Otizm Farkındalık Ayı kapsamında söyleşi etkinliği gerçekleştirilmiştir. Anılan toplantıya Dekanımız Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Gülsün AKAY ve Doç. Dr. Gamze METİN GÜRSOY ile öğretim elemanlarımız, öğrencilerimiz ve idari personelimiz katılım sağlamıştır.

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet ÖZASLAN “Bebeklikten Erişkinliğe Otizm Spektrum Bozukluğu Belirtileri” konulu konuşması ile katılımcılara ilgili konu hakkında bilgilendirme yapmıştır.

Program Dekanımız Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR'ün programda emeği geçen değerli öğretim üyesine teşekkür sertifikasını sunmasıyla sona ermiştir.

fotoğraf-1 fotoğraf-1 fotoğraf-1