Üniversitemizde "1. Gazi Öğrenci Projeleri Kongresi ve Bilim Şenliği” Gerçekleştirildi.
13 Mayıs 2024 | 16:00

Üniversitemiz Araştırma Geliştirme Kurum Koordinatörlüğü ile Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatörlüğü iş birliğinde TÜBİTAK’ın destekleriyle düzenlenen, “1. Gazi Öğrenci Projeleri Kongresi ve Bilim Şenliği” geniş bir katılım ile gerçekleştirildi.

Rektörlük Mimar Kemaleddin Salonu’nda yapılan programa Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan MANDAL, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan BAYINDIR, Araştırma Geliştirme Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Gonca ÇAKMAK, Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Selami CANDAN, rektör danışmanları, dekanlar, müdürler, akademisyenler, konuklar ve öğrenciler katıldı.

Dekanımız Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Gülsün AKAY ve Doç. Dr. Gamze METİN GÜRSOY, TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında yürütülen proje danışmanı ve Fakültemiz Temel Bilimler Bölümü Tıbbi Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Aysel UĞUR, proje araştırmacıları 4. sınıf öğrencilerimizden Samet Can ÇETİN ve Sedanur KURUFİK ile Moderatör olarak Periodontoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sühan GÜRBÜZ katılmışlardır. 

 

fotoğraf-1 fotoğraf-1 fotoğraf-1 fotoğraf-1 fotoğraf-1 fotoğraf-1 fotoğraf-1
background image