Fakültemizde 12-18 Mayıs Dünya Hemşireler Günü Kapsamında Hemşirler Günü Kutlaması Gerçekleştirildi.
13 Mayıs 2024 | 16:21

12-18 Mayıs Hemşireler Haftası olması vesilesiyle 13 Mayıs 2024 tarihinde Fakültemiz Hemşireleri bir araya geldi. Hemşireler Haftası kutlamasına Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Gülsün AKAY, Doç. Dr. Gamze METİN GÜRSOY ve Fakülte Sekreterimiz Cüneyt KILIÇ ile idari personelimiz katılmışlardır.

Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine değinerek, hemşirelerde dahil olmak üzere tüm personelin ayrılmaz bir bütünü oluşturduğunu söyleyerek, hemşirelerimizin gününü kutladı ardından hemşirelerimizin ağzından hemşirelik mesleği hakkındaki söylemlerinden derlenen sunumları aktarıldı.

Tüm hemşirelerimizin "Hemşirelik Haftasını" kutlarız.

Fotğraf-1 Fotğraf-1 Fotğraf-1