Fakültemizde Erasmus + Öğrenci Hareketliliği kapsamında “İtalya’da Erasmus Serüveni” Söyleşisi Gerçekleştirildi.
16 Mayıs 2024 | 14:00

Fakültemiz ve Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Kurum Koordinatörlüğü Değişim Programları Birimi (Erasmus) iş birliği ile Erasmus + Öğrenci Hareketliliği kapsamında “İtalya’da Erasmus Serüveni” söyleşisi gerçekleştirildi.

Moderatörlüğünü Fakültemiz Endodonti Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve Değişim Programı Koordinatörümüz Prof. Dr. Güven KAYAOĞLU’nun yaptığı etkinliğe Erasmus+ Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Aslıhan Selcen BİNGÖL ile 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Erasmus Öğrencimiz Aleyna ÇON konuşmacı olarak katıldılar.

Fakültemiz Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Gülsün AKAY ve Doç. Dr. Gamze METİN GÜRSOY ile öğrencilerimizin katıldığı etkinlikte Erasmus+ Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Aslıhan Selcen BİNGÖL Erasmus ile ilgili öğrencilerimize bilgi verdi, Aleyna ÇON Erasmus sürecini anlattı.

Tören Resimleri-1 Tören Resimleri-1 Tören Resimleri-1 Tören Resimleri-1 Tören Resimleri-1