Fakültemizde “Mezuniyet Sonrası Eğitim Programları ve 27. Mezunlar Günü Etkinlikleri” Gerçekleştirildi.
17 Mayıs 2024 | 17:05

Fakültemizin ilk mezunlarından başlayıp günümüze kadar gelen mezuniyetlerinin 25. yıl kutlaması çerçevesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen, 27. Mezunlar Günü Etkinliğini gerçekleştirdik. Bilimsel Programla başlayan etkinlik öğleden sonra, Mezuniyette 25. Yıl Seremonisi ve Plaket Töreni ile ardından Temsili Kep Atma merasimi ile devam etti.

Bilimsel programa, Üniversitemiz Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Serkan DÜZGÜN, Dekanımız Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Gülsün AKAY ve Doç. Dr. Gamze METİN GÜRSOY, öğretim elemanlarımız ve mezuniyetlerinin 25. yılını kutlayan 1998-1999 eğitim öğretim yılı mezunlarımız katıldılar. Sabah Programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından Dekanımız Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR'ün açılış konuşması ile başladı. Üniversitemiz Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Serkan DÜZGÜN konuşmasını ile devam eden bilimsel program, Prof. Dr. Ali Cemal TINAZ ve Prof. Dr. Mazlum Bülent KURTİŞ’in konferansları ile devam etti.

Öğleden sonra devam eden etkinliğimiz, Prof. Dr. Mehmet Barış ŞİMŞEK’in konuşması ile başladı. Daha sonra Fakültemizin ilk mezunlarından olan ve mezuniyette 50. yılını dolduran Prof. Dr. Abdullah Aykut MISIRLIGİL’in konuşması ile devam eden törende Dekanımız Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR’ün, Sayın MISIRLIGİL’e Mezuniyette 50. Yıl Plaketini takdim etti. Ardından 25. yıllarını dolduran mezunlarımıza plaketleri öğretim üyelerimiz tarafından takdim edildi ve anı fotoğraflarından oluşan sunum gösterildi.

Tören mezunlarımızın temsili kep atması ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Tören Resimleri-1 Tören Resimleri-1 Tören Resimleri-1 Tören Resimleri-1 Tören Resimleri-1 Tören Resimleri-1
background image