Kahramankazan Hamidiye Unlu İlkokulu Öğrencilerine Fakültemiz Oral Hijyen Eğitimi Öğrenci Topluluğunca Uygulamalı Diş Sağlığı Eğitimleri Verildi.
6 Haziran 2024 | 15:11

Kahramankazan Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdrülüğünün Okul Sağlığının Korunması ve Geliştirilmesi Projesi kapsamında, Kahramankazan Hamidiye Unlu İlkokulu öğrencilerine yönelik olarak, oral hijyen eğitimi hususunda farkındalık oluşturmak, faaliyetleirn paylaşılması ve yaygınlaştırılması amacıyla Fakültemiz Oral Hijyen Eğitimi Öğrenci Topluluğunca uygulamalı diş sağlığı eğitimleri verildi.

Fakültemiz Dekanlığınca düzenlenen programa Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Gülsün AKAY, Oral Hijyen Eğitimi Öğrenci Topluluğu Akademik Danışmanı Prof. Dr. Didem ATABEK, Çocuk Diş Hekilmiği Ana Bilim Dalı Araştırma görevlileri ve topluluk üyeleri katılım sağladılar.

fot-1 fot-1 fot-1 fot-1