Fakültemiz Merkez Yerleşkesi Diş Tedavi Kliniği Yenilenerek Hizmete Açıldı.
30 Eylül 2024 | 16:26

Üniversitemiz Merkez Kampüsünde 4 ünit ve 3 personel ile hizmet vermekte olan Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Merkez Yerleşkesi Diş Tedavi Kliniğinin fiziki alanı genişletilip, yenilenerek hizmete açıldı. Üniversitemiz Rektörlük Yerleşkesinde hizmet veren kliniğin açılışına Rektörümüz Prof. Dr. Uğur ÜNAL, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Necdet HAYTA, Prof. Dr. Hasan TEZER, Prof. Dr. Serhat KARYEYEN, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Selami CANDAN, Prof. Dr. Serdar POLAT, Prof. Dr. Togay Seçkin BİRBUDAK, HSK Emekli Üyesi Prof. Dr. Cumhur ŞAHİN, Dekanımız Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Gülsün AKAY ve Doç. Dr. Gamze METİN GÜRSOY, Genel Sekreter Mustafa AFŞAR, Fakülte Sekreterimiz Cüneyt KILIÇ, Klinik Sorumlusu Öğr. Gör. Dr. Melike CAMGÖZ, dekanlar, müdürler, daire başkanları ve konuklar katıldı.

Açılışın ardından kliniği gezen Rektörümüz Prof. Dr. Uğur ÜNAL, Dekanımız Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR’den klinik hakkında bilgi aldı. Prof. Dr. Uğur ÜNAL, klinikte tedavi olan hastalarla da sohbet ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Toplam 18 ünitin bulunduğu klinik, 1 panoramik cihaz, 1 öğretim görevlisi doktor, 2 diş tabibi, Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi, Endodonti, Restoratif Diş Tedavisi, Çocuk Diş Hekimliği alanlarında uzman 14 diş hekimi ve 4 idari personel ile hizmet verecektir. Üniversitemiz öğrencileri ve personeli yenilenen kliniğimizden yararlanabilecektir. 

Açılış töreni çekilen toplu fotoğrafların ardından sona erdi.

resim-1 resim-1 resim-1 resim-1 resim-1 resim-1
background image